Lid worden bij Neptunus WVM

Om lid te worden van onze club moet er jaarlijks lidgeld betaald worden. Het lidgeld dient voor het financieren van onze clubwerking en de aansluiting bij de overkoepelende federatie (NELOS).
Het lidgeld is voor de periode van januari tem december. Voor de lidgelden vanaf september geld er een speciaal tarief

Wat krijg je hiervoor in de plaats :

• Gratis toegang tot het zwembad tijdens de trainingen op dinsdag (21u - 22u30) en vrijdag (21u30 - 22u30).

• Tijdens de trainingen op dinsdag gebruik van trimvesten, flessen en ontspanners.

• Lidmaatschap bij NELOS, de grootste duiksportfederatie van Vlaanderen en van de wereldwijde duikorganisatie CMAS

• Sportverzekering bij ARENA via de duiksportfederatie NELOS.

• Mogelijkheid tot het behalen van internationaal erkende duikbrevetten.

• Twee maandelijks magazine Hippocampus.

• Mogelijkheid om 3 maal per week te gaan duiken in De Nekker.

• Deelname aan tal van activiteiten georganiseerd door onze club, oa duiken in Zeeland, clubreizen, duiken in de carrières, mosselsouper, bbq enz.

Hoeveel bedraagt het jaarlijkse lidgeld :

• Duikend lid * :                                                  € 145

• Zwemmend lid (enkel op vrijdag) :                   € 40

• Tweede lidmaatschap :                                     € 70

• Steunend lid :                                                   € 15

• Beginnend duikend lid * :                                 € 310

Hierin is inbegrepen :​

* Indien je jonger bent dan 25 of ouder van 65 krijg je als duikend lid een korting van € 50

Naast het lidgeld moet je ook een medische keuring ondergaan om volledig in orde te zijn. De medische fiche moet je laten invullen door een arts. Alle info in verband met de medische keuring vind je hier.

De medische fiche die je moet laten invullen kan je hier downloaden.

CONTACTEER ONS VIA ONDERSTAAND FORMULIER OF TELEFONISCH 0479/99.75.03 (Jan Pacqué)

Enjoy to dive Neptunus WVM